Παίκτης της Γ΄ Εθνικής κατηγορείται για παιδική πορνογραφία (vid)
i

©print screen

Παίκτης της Γ΄ Εθνικής κατηγορείται για παιδική πορνογραφία (vid)

Sportal newsroom 18:41 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:41 - 08.05.2023

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της η ανήλικη, ο ποδοσφαιριστής ήρθε σε επαφή με την 16χρονη στα social media και απέσπασε γυμνές φωτογραφίες της.

Ποδοσφαιριστής της Γ' Εθνικής κατηγορείται για παιδική πορνογραφία. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από καταγγελία μιας 16χρονης κοπέλας. 

Όπως αναφέρει η καταγγελία της, ο 21χρονος ήρθε σε επαφή μαζί της μέσω των social media και απέσπασε γυμνές της φωτογραφίες. 

Αυτή είναι η δεύτερη υπόθεση που βγαίνει στη φόρα με ασέλγεια ανηλίκου από ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα στο Αγρίνιο ένας 28χρονος είχε ασελγήσει σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού. Μετά από καταγγελία των γονιών στον Εισαγγελέα Αγρινίου, ο 28χρονος συνελήφθη και καταδικάστηκε για τα αδικήματα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση, φέρεται για περίπου 2,5 μήνες, από την 1η Μαρτίου 2021 έως τα τέλη Μαΐου του ίδιου έτους, να ασελγούσε σε βάρος του παιδιού.

Ο εισαγγελέας στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων είχε ζητήσει την ενοχή του 28χρονου κάτι που έγινε αφού εν τέλει κρίθηκε ένοχος. Ο 28χρονος καταδικάστηκε σε εφτά χρόνια φυλάκισης. Η ποινή δεν έχει αναστέλλουσα ισχύ στην έφεση. Κάτι που σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στη φυλακή.

Tags: