Η μυθική απάντηση Γιόβιτς στα δημοσιεύματα πως ο Γκούντελι έχει σχέση με τη γυναίκα του
i

Ο Λούκα Γιόβιτς με τη σύζυγό του / © Instagram

Η μυθική απάντηση Γιόβιτς στα δημοσιεύματα πως ο Γκούντελι έχει σχέση με τη γυναίκα του

Sportal newsroom 09:24 - 02.12.2022

Νέα δημοσιεύματα κάνουν τον γύρο της Ευρώπης σχετικά με την εθνική Σερβίας και αυτή τη φορά σχετίζονται με Γκούντελι, Γιόβιτς και τη γυναίκα του τελευταίου.

Τι συμβαίνει τελικά στα... ενδότερα της εθνικής Σερβίας; Και γιατί εν καιρώ Παγκοσμίου Κυπέλλου πολλά media της χώρας ασχολούνται με πιθανά ερωτικά σκάνδαλα, φέρνοντας έτσι αναστάτωση εντός αποδυτηρίων;

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, ένα από τα μεγάλα αστέρια της εθνικής ομάδας αναγκάστηκε να δώσει συνέντευξη Τύπου και αντί για ποδόσφαιρο να μιλάει για έρωτες και σκάνδαλα. Διαψεύδοντας κατηγορηματικά πως έχει δεσμό με τη σύζυγο τυ Πρέντραγκ Ράικοβιτς, Άνα και λέγοντας ότι όλα είναι ψέματα με σκοπό να βλάψουν τον ίδιο και την ομάδα.

«Ο Βλάχοβιτς έχασε την θέση βασικού στην Σερβία γιατί είχε σχέση με γυναίκα συμπαίκτη του» (pic)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

09:37 - 01.12.2022

«Ο Βλάχοβιτς έχασε την θέση βασικού στην Σερβία γιατί είχε σχέση με γυναίκα συμπαίκτη του» (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έχασε την θέση του στο βασικό σχήμα της Σερβίας, καθώς είχε σχέση με τη σύζυγο του τερματοφύλακα της Μαγιόρκα, Πρέντραγκ Ράικοβιτς.

Ωστόσο τα ρεπορτάζ που σχετίζονται με ανάλογα θέματα συνεχίζονται και δεν αφορούν μόνο το θέμα των Βλάχοβιτς - Ράικοβιτς. Πλέον αναφέρουν ότι η σύντροφος του επιθετικού της Φιορτεντίνα Λούκα Γιόβιτς, η Σοφία Μιλόσειβτς, έχει παράνομο δεσμό με τον Νεμάνια Γκούντελι, μέσο της Σεβίλλης.

Μάλιστα, τα ρεπορτάζ δεν έμειναν εκεί και πρόσθεσαν ότι Γιόβιτς και Γκούντελι είχαν άγριο καυγά μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας. Κάτι που διέψευσε με έναν μάλλον πρωτότυπο τρόπο ο ίδιος ο Γιόβιτς.

Τι έκανε ο πρώην σέντερ φορ της Ρεάλ Μαδρίτης; Ανέβασε φωτογραφία του μαζί με τον Γκούντελι μέσα από τα αποδυτήρια, με τους δύο ποδοσφαιριστές να είναι σε θέση... μάχης με τις γροθιές σφιγμένες. Αλλά και με χαμόγελα, δείχνοντας πως μάλλον τα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ έχουν πέσει εντελώς έξω στα... ερωτικά ρεπορτάζ τους.

Δείτε τη φωτογραφία: