Πέρασε από το City Ground και συνεχίζει στο... κυνήγι της Άρσεναλ η Μάντσεστερ Σίτι
i

©Photo by Alex Livesey/Getty Images

Πέρασε από το City Ground και συνεχίζει στο... κυνήγι της Άρσεναλ η Μάντσεστερ Σίτι

Δημήτρης Χούπης 20:26 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 28.04.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε νικηφόρα από το City Ground επικρατώντας με 2-0 της Νότιγχαμ και συνεχίζει να... κυνηγά την Άρσεναλ που βρίσκεται στην κορυφή.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε και από το City Ground, επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0 για την 35η αγωνιστική της Premier League. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που έχει παιχνίδι λιγότερο, μείωσε στον πόντο από την Άρσεναλ που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο πρώτο μέρος οι «πολίτες» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, κρατώντας την μπάλα περισσότερο στα πόδια τους. Στο 32ο λεπτό μάλιστα η Σίτι άνοιξε το σκορ με τον Γκβάρντιολ, ο οποίος μετά από κόρνερ του Ντε Μπρόινε, έκανε με κεφαλιά το 1-0.

Στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Νούνο Εσπιρίντο Σάντο ήταν αυτοί που έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Αρχικά ο Γουντ στο 38' από ευνοϊκό σημείο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μουρίγιο εξ επαφής δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος η Νότιγχαμ πίεζε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με μεγαλύτερη στιγμή να είναι αυτή του Γουντ. Ο οποίος μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα εκτός εστίας.

Η Σίτι στην πρώτη ευκαιρία της στο δεύτερο μέρος βρήκε το δεύτερο τέρμα και εξασφάλισε τη νίκη. Ο Χάαλαντ με ατομική ενέργεια πλάσαρε σωστά τον Σελς και έκανε το 2-0 για τους «πολίτες».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ