Κρατάει στα χέρια της το Champions League και περιμένει τον Ολυμπιακό η Άστον Βίλα
i

©Photo by Richard Heathcote/Getty Images

Κρατάει στα χέρια της το Champions League και περιμένει τον Ολυμπιακό η Άστον Βίλα

Sportal newsroom 00:05 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:20 - 28.04.2024

Η Άστον Βίλα μπορεί να ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 κόντρα στην Τσέλσι αλλά τελικά το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο 2-2 λίγες μέρες πριν από τον Ολυμπιακό.

Η Άστον Βίλα είχε τη νίκη στα χέρια της, αφού ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, αλλά τελικά ήρθε ισόπαλη 2-2 κόντρα στην Τσέλσι, λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Για το οποίο η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ είδε δύο παίκτες της να τραυματίζονται στον αγώνα με τους «μπλε» και συγκεκριμένα τους Τίλεμανς και Μαρτίνες.

Οι «βίλανς» μπήκαν φουριόζοι στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, χάρη στο αυτογκόλ του Κουκουρέγια. Ο Ισπανός, μετά από τσαφ του ΜακΓκίν, δεν περίμενε την μπάλα, η οποία χτύπησε πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα. Η Τσέλσι στο 16' έφτασε στην ισοφάριση με τον Νίκολα Τζάκσον, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε γιατί ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο ίδιος έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι του Μαρτίνες. Στο 42ο λεπτό η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Conference League διεύρυνε το προβάδισμά της με τον Ρότζερς, που με σουτ μέσα από την περιοχή «νίκησε» τον Πέτροβιτς για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Λονδίνου ήθελε να βρει ένα γρήγορο γκολ για να μπει στο παιχνίδι. Στο 53' ο Μαντουέκε έχασε μια καλή στιγμή για να μειώσει και ο ίδιος δέκα λεπτά μετά έκανε το 2-1. Ο Γκάλαχερ βρήκε τον Άγγλο επιθετικό κι αυτός με ένα πλασέ σκόραρε για την Τσέλσι και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Στο 81ο λεπτό οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Μαντουέκε αυτή τη φορά έδωσε στον Γκάλαχερ κι αυτός με ένα ωραίο σουτ έκανε το 2-2 για την Τσέλσι. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων οι «μπλε» έφτασαν μια ανάσα από την ανατροπή, αλλά ο Όλσεν είπε «όχι» στον Πάλμερ. Ο Ντισασί ένα λεπτό μετά σκόραρε για την Τσέλσι αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για φάουλ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ