Οι Αργεντίνοι αποθεώνουν τον Μέσι και το γήπεδο σείεται (vid)
i

Λιονέλ Μέσι/©PrtScr

Οι Αργεντίνοι αποθεώνουν τον Μέσι και το γήπεδο σείεται (vid)

Κώστας Τόπας 13:34 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 06.12.2022

Την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι ετοιμαζόταν να εκτελέσει κόρνερ στον αγώνα με την Αυστραλία, οι οπαδοί της Αργεντινής ξεσηκώθηκαν και αποθέωσαν τον «Pulga», φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του...

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το δρόμο της πρόκρισης στην Αργεντινή, στο 1.000ό παιχνίδι της καριέρας του και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η «Αλμπισελέστε» να κατακτήσει τη νίκη απέναντι στην Αυστραλία (2-1) και παράλληλα την πρόκριση. Επόμενος αντίπαλος για τον «Pulga» και την παρέα του, η Ολλανδία. Σε περίπτωση που καταφέρουν να ξεπεράσουν κι αυτό το εμπόδιο τότε ο Αργεντινός αστέρας θα κοντράρει τις δυνάμεις τους κόντρα στην Βραζιλία (αν κι αυτή βγάλει νοκ-άουτ την Κροατία) του Νεϊμάρ.

Ο ηγέτης της εθνικής ομάδας της Αργεντινής είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και προκαλεί τον θαυμασμό σε μικρούς και μεγάλους στις κερκίδες. Οπως στο παρακάτω βίντεο στο οποίο ο Λιονέλ Μέσι πηγαίνει για την εκτέλεση κόρνερ και οι οπαδοί της Αργεντινής, οι οποίοι έχουν «κρεμαστεί» στις κερκίδες, ξεσηκώνονται, σηκώνουν ψηλά τα χέρια τους και αποθεώνουν τον 35χρονο αστέρα, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

Αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές που έχουμε δει έως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ...