Αμετανόητος ο Ντάνι Άλβες: Διοργάνωσε πάρτι μέχρι τα ξημερώματα μετά την απελευθέρωση του

Ντάνι Άλβες

i

PrtScr

Αμετανόητος ο Ντάνι Άλβες: Διοργάνωσε πάρτι μέχρι τα ξημερώματα μετά την απελευθέρωση του

Κώστας Τόπας 10:44 - 29.03.2024

Ο Ντάνι Άλβες αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή αφού πλήρωσε την εγγύηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ και ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ελευθερία του, διοργανώνοντας ένα πάρτη σε έπαυλη.

Ο 40χρονος Ντάνι Άλβες έπρεπε να πληρώσει την εγγύηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ για να εξασφαλίσει την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, όπου πέρασε 15 μήνες περιμένοντας τη δίκη για τον βιασμό μιας γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2022. Κρίθηκε ένοχος τον Φεβρουάριο και καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση, λιγότερα από τα εννέα που ζητούσαν οι εισαγγελείς.

Τώρα, λόγω της ισπανικής νομοθεσίας, του επιτρέπεται να βγει ενώ συνεχίζεται η διαδικασία προσφυγής του. Μετά την απελευθέρωσή του, σύμφωνα με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «This is Life», ο Ντάνι Άλβες γιόρτασε τα πρόσφατα γενέθλια του μπαμπά του στο σπίτι του 3,8 εκατομμυρίων λιρών στο Esplugues de Llobregat της Βαρκελώνης μέχρι τις 5 το πρωί. Νωρίτερα το βράδυ, παρευρέθηκε σε δείπνο στη Βαρκελώνη προς τιμήν του πατέρα του, Ντομίνγκος Άλβες Ντα Σίλβα.

Την Πέμπτη (28 Μαρτίου), ο Άλβες εθεάθη να φτάνει στο δικαστήριο της Βαρκελώνης με τον δικηγόρο του, Ινές Γκουαρδιόλα, για να υπογράψουν, σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης του. Η απελευθέρωσή του από τη φυλακή θα μπορούσε να είχε συμβεί νωρίτερα αν δεν υπήρχαν προβλήματα πρόσβασης σε μετρητά. Οι λογαριασμοί του στη Βραζιλία έχουν μπλοκαριστεί λόγω προβλημάτων με την πρώην σύζυγό του Ντινόρα Σαντάνα.

Πέρυσι ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι ο Άλβες είναι καταρρακωμένος, καθώς κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο πατέρας του Βραζιλιάνου, Νεϊμάρ θα βοηθούσε τον Άλβες να πληρώσει τα χρήματα της εγγύησης. Ωστόσο, ο πατέρας του αστέρα της Αλ Χιλάλ κυκλοφόρησε μια δήλωση, τονίζοντας ότι δεν θα παράσχει οικονομική υποστήριξη στον άλλοτε αμυντικό της Μπαρτσελόνα.