Ο Γκάβι, τα λυμένα κορδόνια και τα διαφορετικά παπούτσια (vid)
i

Γκάβι/©Twitter

Ο Γκάβι, τα λυμένα κορδόνια και τα διαφορετικά παπούτσια (vid)

Κώστας Τόπας 14:43 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 06.12.2022

Ο Γκάβι έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και για την περίεργη συνήθεια που έχει με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Ο 18χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα αγωνίζεται για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο κι ήδη έχει κάνει τεράστια εντύπωση. Οχι μόνο με τις εμφανίσεις του, αλλά και για το γεγονός ότι ο Γκάβι δεν ξέρει να δένει τα κορδόνια του και πολλές φορές τα αφήνει λυμένα κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Κάτι που όπως φαίνεται δεν τον ενοχλεί. Το πιο περίεργο όμως όλων είναι ότι νεαρός μέσος των «μπλαουγκράνα», φοράει δύο διαφορετικές σόλες παπουτσιών. Στο ένα πόδι, ο Γκάβι παίζει με σόλα που είναι για φυσικό χλοοτάπητα και στο άλλο για τεχνητό χλοοτάπητα! Τα καρφιά στο κάτω μέρος των παπουτσιών του, είναι εντελώς διαφορετικά καθώς είναι διαμορφωμένα για αυτές τις περιστάσεις.

Δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα ο λόγος για τον οποίο ο Γκάβι έχει δύο διαφορετικές εξωτερικές σόλες, αλλά φανταστείτε πόσο καλός θα μπορούσε να είναι αν απλώς έδενε τα κορδόνια του...