Ο μπόμπιρας του Μπόνο πέρασε το μικρόφωνο για παγωτό
i

Μπόνο/ Screenshot, via Twitter

Ο μπόμπιρας του Μπόνο πέρασε το μικρόφωνο για παγωτό

Πάνος Μαλακτάρης • 13:11 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ένα υπέροχο στιγμιότυπο μας χάρισε ο γιός του τερματοφύλακα του Μαρόκου, όταν σε συνέντευξη του μπαμπά του κόντεψε να φάει το μικρόφωνο

Δεν είχαν περάσει παρά 1-2 ώρες από τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Πορτογαλία, ενός αγώνα που έμελλε να σημάνει μια ιστορική πρόκριση για το Μαρόκο. Η χώρα της βορειοδυτικής Αφρικής κατάφερε κάτι που φάνταζε με όνειρο στο ξεκίνημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, να προκριθεί στα ημιτελικά του θεσμού, όντας παράλληλα η πρώτη χώρα από την συγκεκριμένη ήπειρο που το καταφέρνει. 

Ως ήταν αναμενόμενο, οι παίκτες του Ουαλίντ Ρεγκραγκί τράβηξαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, με τα φλας και τα μικρόφωνα να εναλλάσσονται μπροστά τους με ταχύτατους ρυθμούς. Ξεχωρίσαμε μέσα σε όλα, ένα βίντεο του «κέρβερου» των γκολπόστ της ομάδας, Γιασίν Μπόνο

Τι ξεχωρίσαμε σε αυτό; Μα τι άλλο, από τον γλυκύτατο μικρούλη του που όντας στην αγκαλιά του, δεν φαίνεται να προσέχει ιδιαίτερα τα όσα λέει ο μπαμπάς στον δημοσιογράφο που έχει απέναντί του. Αντίθετα, έχει καρφωμένο το βλέμμα του στο μικρόφωνο, όπου στα αμέσως επόμενα δευτερόλεπτα καταλαβαίνουμε το γιατί. 

Προφανώς από το σχήμα του και από το πώς προτάσσεται μπροστά του, ο μικρός θεώρησε πως πρόκειται για παγωτό «πύραυλο» και μάλιστα έκανε να πάρει και μια μπουκιά, χαρίζοντάς μας μια αυθεντικά γλυκιά όσο και αστεία στιγμή.