Ο Τάσος Σιδηρόπουλος έπεσε από το ποδήλατο και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρόδου

Τάσος Σιδηρόπουλος

i

Τάσος Σιδηρόπουλος/©Intime

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος έπεσε από το ποδήλατο και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρόδου

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:49 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 26.06.2023

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος είχε ένα ατύχημα με το ποδήλατο στη Ρόδο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το ατύχημα που είχε ο Τάσος Σιδηρόπουλος τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ο 43χρονος Έλληνας ρέφερι έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου πάνω σε μία στροφή κι έπεσε κάτω στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Ρόδου. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται, ο Σιδηρόπουλος «απέκτησε» ένα πρόβλημα στην ωμοπλάτη το οποίο τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ώρες.

Η οικονομική βοήθεια του Σιδηρόπουλου στον ουκρανικό λαό 

Πριν μερικές μέρες, ο Τάσος Σιδηρόπουλος βρέθηκε στο επίκεντρο για... καλό λόγο. Συγκεκριμένα, ο 43χρονος διαιτητής είχε την ευθύνη της φιλικής αναμέτρησης της Γερμανίας με την Ουκρανία, την οποία εκμεταλλεύτηκε για να πραγματοποιήσει μία πολύ σημαντική και αξιοσέβαστη πράξη. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Σιδηρόπουλος θέλησε να βοηθήσει οικονομικά τον ουκρανικό λαό και έτσι δώρισε την αμοιβή που θα έπαιρνε από το φιλικό.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 1.5 χρόνο και φαίνεται να μην έχει τελειωμό αυτός ο εφιάλτης. Για τις συνθήκες που επικρατούν μίλησε πιο αναλυτικά και ο αριστερός μπακ της Άρσεναλ, Ολεκσάνταρ Ζιντσένκο. Η Γερμανία θέλησε να βοηθήσει οικονομικά τους Ουκρανούς και διοργάνωσε φιλικό με την Εθνική τους ομάδα, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να είναι ο διαιτητής του αγώνα. 

Όλα τα έσοδα της αναμέτρησης θα πήγαιναν στον ουκρανικό λαό και ο Έλληνας ρέφερι επέλεξε να ακολουθήσει και αυτός το συγκεκριμένο δρόμο δωρίζοντας την αμοιβή του. Πέραν του Σιδηρόπουλου σε αυτή την οικονομική βοήθεια συνέβαλαν επίσης ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (4ος διαιτητής), ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (VAR), ο Σπυρίδωνας Ζαμπαλάς (VAR) και οι Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ και Χασάν Κούλα. Όπως αναφέρεται από τη γερμανική ομοσπονδία η αμοιβή των διαιτητών ανέρχεται σχεδόν στις 4.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το παιχνίδι νούμερο 1.000 της Εθνικής Γερμανίας. Για την ιστορία ο αγώνας διεξήχθη στη Βρέμη, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα αφού ήρθαν ισόπαλες 3-3. Τα «πάντσερ» προηγήθηκαν στο 6’ με τον Νίκλας Φούλκρουγκ ενώ η Ουκρανία ισοφάρισε στο 18’ με το διαγώνιο σουτ του Βίκτορ Τσιγκάγκοφ

Πέντε λεπτά αργότερα ο Αντόνιο Ρούντιγκερ στάθηκε πολύ άτυχος αφού η μπάλα κατέληξε μέσω αυτού στα δίχτυα της ομάδας του ενώ στο 56’ ο Τσιγκάγκοφ «χτύπησε» ξανά για το 1-3 των Ουκρανών. Η Γερμανία αντέδρασε και μείωσε με τον Κάι Χάβερτζ στο 83’. Ο Κίμιχ ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και διαμόρφωσε το τελικό 3-3.