Απίθανη στιγμή στο Θέλτα-Σεβίλλη: Ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στον Δουβίκα και ο Άσπας πήγε και έριξε κάτω την οθόνη του VAR! (vids)
i

©Printscreen

Απίθανη στιγμή στο Θέλτα-Σεβίλλη: Ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στον Δουβίκα και ο Άσπας πήγε και έριξε κάτω την οθόνη του VAR! (vids)

Κώστας Τσιακλής 12:42 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 05.11.2023

Ο Ιάγκο Άσπας ήταν φανερά εκνευρισμένος με την απόφαση του διαιτητή να μην δώσει πέναλτι στον Τάσο Δουβίκα και έριξε κάτω την οθόνη του VAR!

Μια απίθανη στιγμή έλαβε χώρα στο ματς της Θέλτα με τη Σεβίλλη αφού ο Ιάγκο Άσπας πήγε και έριξε κάτω θυμωμένος την οθόνη του VAR!

Η Θέλτα του Τάσου Δουβίκα λοιπόν υποδέχθηκε το Σάββατο (04/11) τη Σεβίλλη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστική της La Liga. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις αφού έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 1-1. Το αποτέλεσμα αυτό καθήλωσε τη Θέλτα στη ζώνη του υποβιβασμού (με επτά βαθμούς) ενώ ούτε η Σεβίλλη κατάφερε να απομακρυνθεί από τις περιπέτειες.

Ο Δουβίκας μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 81' όμως πρόλαβε να πρωταγωνιστήσει σε μα φάση στις καθυστερήσεις του αγώνα. Συγκεκριμένα ο Έλληνας επιθετικός ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Χεσούς Νάβας (για τράβηγμα αλλά και επαφή χαμηλά στο πόδι) μέσα στην περιοχή της Σεβίλλης. Τελικά ο διαιτητής, Αλεχάντρο Ερνάντεθ κλήθηκε να πάει να δει τη φάση στο VAR και έκρινε πως και ο Δουβίκας τραβούσε τον Νάβας οπότε δεν έδειξε την άσπρη βούλα. 

Αυτό το γεγονός προκάλεσε αντιδράσεις στην ομάδα του Βίγκο, η οποία διαμαρτύρεται ξανά για τη διαιτησία. Ο αρχηγός της Θέλτα πάντως δεν έμεινε μόνο στις διαμαρτυρίες αφού έκανε και κάτι παραπάνω. Ο Ιάγκο Άσπας λοιπόν προφανώς εκνευρισμένος πήγε και πέταξε κάτω την οθόνη του VAR!

Μετά το τέλος του αγώνα ο Άσπας συνέχισε να διαμαρτύρεται και σε δηλώσεις που παραχώρησε, ανέφερε τα εξής: «Είναι σαν να θέλουν να μας βουλιάξουν. Με τόσα πέναλτι που μας χρωστάνε θα μπορούσαμε να είμαστε κοντά στις θέσεις για το Champions League και είμαστε 18οι. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, έχουμε παίξει 12 αγωνιστικές και όλες οι αποφάσεις είναι σε βάρος μας. Αν θέλουμε να γίνουμε πάλι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι».

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!