Μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο - Δεύτερη ήττα ο Απόλλων
i

© Intime

Μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο - Δεύτερη ήττα ο Απόλλων

Sportal newsroom 22:50 - 19.10.2023

Σπουδαία νίκη πήρε ο Πανιώνιος που επιβλήθηκε με 10-9 της Πρίμορατς Κότορ στο Μαυροβούνιο για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup.

Την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Eurocup πήρε ο Πανιώνιος. Η ομάδα του Κώστα Δήμου επιβλήθηκε με 10-9 της Πρίμορατς Κότορ για τη δεύτερη αγωνιστική.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα της Νέας Σμύρνης μπαίνει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο Νίκολα Μοσκόφ πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Το ματς πήγαινε γκολ γκολ μέχρι το φινάλε. Ο Ουκρόπινα έδωσε προβάδισμα με 9-8 στον Πανιώνιο, στα 3:37 πριν από το τέλος. Η όμορφη συνεργασία των γηπεδούχων έφερε το 9-9 με τον Βίτσο (2:50), όμως την τελευταία λέξη είπε ο Μοσκόφ, με την «οβίδα» από τα 6μ. και το τελικό 10-9 για τον Πανιώνιο στα 00:33.

ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9-10

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 2-1, 2-3.

ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ (Ζόραν Μάσλοβαρ): Κράλι, Μπργκούλιαν 1, Μάρκοβιτς 2, Γκόπτσεβιτς, Μίρσιτς, Λάμπι 1, Περόφ, Κάστροπ, Βίτσο 3, Βούτσκοβιτς 1, Τσέτκοβιτς, Στανόγιεβιτς 1, Ισλαΐμοβιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 5, Μουρίκης, Γούνας, Ουκρόπινα 2, Καπετανάκης, Λιμαράκης.

Ήττα για τον Απόλλωνα στην Ουγγαρία

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε με 12-11 από τη Χόνβεντ στην Ουγγαρία για τη δεύτερη αγωνιστική του Eurocup. Είναι η δεύτερη σερί ήττα της ελληνικής ομάδας στον Όμιλο, καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί με 12-11 από την ιταλική Σαβόνα στο Σεράφειο κολυμβητήριο και τα πράγματα όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση δυσκολεύουν.

Ο Απόλλων ξεκίνησε ιδανικά το ματς και προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο με 3-1. Στη συνέχεια οι Ούγγροι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα και παρά το γεγονός ότι η “ελαφρά ταξιαρχία” ισοφάρισε σε 8-8 στα τέλη της τρίτης περιόδου, το παιχνίδι δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τους παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη, αφού βρέθηκαν πίσω και με 12-9.

Ράγισε καρδιές ο Κουφός: Πήρε στο σπίτι του τη νεογέννητη κόρη του έπειτα από έξι μήνες στο νοσοκομείο (pic)
REST OF THE WORLD

19:08 - 19.10.2023

Ράγισε καρδιές ο Κουφός: Πήρε στο σπίτι του τη νεογέννητη κόρη του έπειτα από έξι μήνες στο νοσοκομείο (pic)

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση έκανε ο Κώστας Κουφός, ο οποίος πέρασε τις πρώτες ώρες του με τη νεογέννητη κόρη του που βρισκόταν έξι μήνες στο νοσοκομείο.

ΧΟΝΒΕΝΤ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 12-11

Οκτάλεπτα: 1-3, 3-1, 5-4, 3-3.

ΧΟΝΒΕΝΤ (Μάρτον Σίβος): Κάρντος, Κέβι, Εκλέρ Ζ. 5, Βάντοβιτς 2, Σούγκαρ 1, Φέγιος, Κις, Γκρεγκόρ, Χέσελς Μπ., Εκλέρ Μπ. 2, Σίμον, Χάσελς Σ. 2, Φάρκας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 3, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 3, Τσαχειλίδης, Σολανάκης 1, Καβουσιανός.