Νίκη γοήτρου για τον Απόλλωνα
i

© Intime

Νίκη γοήτρου για τον Απόλλωνα

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:14 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:14 - 09.09.2023

Ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε με 11-10 της Χόνβεντ στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού ομίλου του Champions League πόλο ανδρών.

Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε με 11-10 της Χόνβεντ στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού ομίλου του Champions League πόλο ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη μετρούσε δύο ήττες στα δύο πρώτα της ματς στο Αννόβερο και δεν είχε ελπίδες πρόκρισης στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας προπονητής δεν κάθισε στον πάγκο της ομάδας του αφού είδε δει την κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την Πριμόριε Ριέκα. Ο συνεργάτης του, Δημήτρης Μιτελούδης καθοδήγησε τον Απόλλων στο ματς με τους Ούγγρους.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημα. Η ομάδα του Απόλλωνα προηγήθηκε με δύο γκολ (9-7) στο τρίτο οκτάλεπτο. Ωστόσο, η Χόνβεντ ισοφάρισε τον αγώνα δύο φορές (9-9, 10-10). Η τελευταία λέξη, όμως, ανήκε στον Απόλλωνα που πήρε τη νίκη με γκολ του Σουσιασβίλι 17 δεύτερα πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Απόλλων θα κλείσει τις υποχρεώσεις του στον πρώτο προκριματικό του Champions League πόλο ανδρών κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι στα προκριματικά του Euro Cup.

Στον αγώνα κόντρα στη Χόνβεντ, ο Τρούλος με τρία τέρματα ήταν ο πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα. Για τους Ούγγρους, από τρία γκολ πέτυχαν Έσελς και Έκλερ.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ στο Sportal: «Κανείς δεν μας πίστεψε, αλλά δεν μας νοιάζει»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

15:22 - 09.09.2023

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ στο Sportal: «Κανείς δεν μας πίστεψε, αλλά δεν μας νοιάζει»

Η Σερβία έγραψε ιστορία, έφτασε στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Φίλιπ Πετρούσεφ εξηγεί στο Sportal ποιο είναι το στοιχείο που κάνει ξεχωριστή τη φετινή προσπάθεια για την ομάδα του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΧΟΝΒΕΝΤ 11-10

Οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 5-2, 2-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς, Μόκκας 1, Τρούλος 3, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας, Τσαχειλίδης 1, Τόττης, Καβουσάνος.

ΧΟΝΒΕΝΤ: Κάντρος, Κέβι 1, Εκλερ Ζ. 1, Βάντοβιτς 1, Σούγκαρ, Φέζος, Ζεπφάλβι 1, Γκρεγκόρ, Εσελς 3, Εκλερ Μ 3, Σιμόν, Νίρι, Φάρκας.