Αυτός είναι ο παίκτης που ήθελε να διώξει από τον Παναθηναϊκό ο Πάουλο Σόουζα, αλλά ο Αλαφούζος αρνήθηκε

Παναθηναϊκός

i

©Intime

Αυτός είναι ο παίκτης που ήθελε να διώξει από τον Παναθηναϊκό ο Πάουλο Σόουζα, αλλά ο Αλαφούζος αρνήθηκε

Sportal newsroom 14:44 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 17.05.2024

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως συνομίλησε με τον Πάουλο Σόουζα πριν τον Φατίχ Τερίμ, αλλά δεν τα βρήκαν λόγο ενός ποδοσφαιριστή του ρόστερ. Διαβάστε ποιος είναι.

Μια οχτασέλιδη συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου με αφορμή τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού φιλοξένησε η Athens Voice. Σε αυτή ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και ειδήσεις που δεν είχαν γίνει γνωστές στο ευρύ κοινό.

Μία απ' αυτές το ότι πριν καταλήξει - έπειτα από τις... ευλογίες του Ατζούν - στον Φατίχ Τερίμ για την αντικατάσταση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είχε συζητήσει με τον Πάουλο Σόουζα, τον οποίο μάλιστα συνάντησε στη Μαδρίτη.

Ο Αλαφούζος αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος ήταν η πρώτη του επιλογή για τον πάγκο, πως ήταν πιο φτηνός από τον Τερίμ, αλλά η συμφωνία την οποία ήταν έτοιμος να κλείσει χάλασε επειδή ο Σόουζα είχε την απαίτηση να φύγει συγκεκριμένος παίκτης από το ρόστερ.

«Ο μόνος προπονητής που βρήκαμε διαθέσιμος τότε ήταν ο κύριος Σόουζα. Μεγάλος παίκτης, πολύ καλός προπονητής. Τον επισκέφτηκα στη Μαδρίτη αλλά είχε κάποιες απαιτήσεις σχετικά με την απομάκρυνση συγκεκριμένου παίκτη από το roster, κάτι που θεωρήσαμε ότι δεν ήταν σωστό και θα δημιουργούσε προβλήματα στην ομάδα. Δεν προχωρήσαμε, παρ' όλο που τον εκτιμώ», αποκάλυψε ο Αλαφούζος.

Ποιος ήταν ο ποδοσφαιριστής που δεν ήθελε ο Σόουζα

Ο Γουίλιαν Αράο ήταν η... αιτία που ο Πάουλο Σόουζα δε συμφώνησε με τον Γιάννη Αλαφούζο να έρθει στον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος είχε την απαίτηση να φύγει ο Βραζιλιάνος από την ομάδα καθώς τον είχε παίκτη στη Φλαμένγκο και θεωρεί πως ο Βραζιλιάνος μαζί με άλλους 3 συμπαίκτες του είχαν εισηγηθεί την απόλυσή του.

Να σημειωθεί πως ο Αράο ήρθε στον Παναθηναϊκό μόλις τον περασμένο Αύγουστο και έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα του τριφυλλιού. Και ο Αλαφούζος δε συζητούσε καν το ενδεχόμενο να... πειράξει έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του ρόστερ της ομάδας. Αλλά σίγουρα θα έφερνε αντιρρήσεις ακόμα και αν υπήρχε απαίτησε για άλλον ποδοσφαιριστή, αφού η βάση της κουβέντας ήταν λανθασμένη από πλευράς Σόουζα.

Μεγάλη συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου για όλους και για όλα: Ο Ιβάν, ο Σόουζα, η επιλογή Τερίμ και οι... χαρτοπαίκτες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

05:00 - 02.05.2024

Μεγάλη συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου για όλους και για όλα: Ο Ιβάν, ο Σόουζα, η επιλογή Τερίμ και οι... χαρτοπαίκτες

Ο Γιάννης Αλαφούζος παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε free press εφημερίδα και αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, στο παρελθόν και την ανάμειξη του στην ΠΑΕ, αλλά και σε άλλες λεπτομέρειες της ζωής και της φιλοσοφίας του.

Δεν αποκλείεται, πάντως, αν ο Τερίμ αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος να κάνει και πάλι κουβέντα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, μιας και υπάρχει εκτίμηση του ενός προς τον άλλον. Αρκεί να μην υπάρξουν οι ίδιες... απαιτήσεις.

🔴Baladeros LIVE: Θρίλερ δίχως τέλος στην κορυφή, χαμός με Αλμέιδα, Τερίμ και Ιωαννίδη

https://www.youtube.com/watch?v=nHL7ejE80G4