Ανάβει «φωτιές» δημοσίευμα στην Ιταλία για Ολυμπιακό και Ντόρσεϊ

Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ανάβει «φωτιές» δημοσίευμα στην Ιταλία για Ολυμπιακό και Ντόρσεϊ

Sportal newsroom 11:11 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 18.04.2024

Την ώρα που η σεζόν βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της, ένα δημοσίευμα από την Ιταλία έρχεται για να βάλει... φωτιά, εμπλέκοντας τον Ολυμπιακό και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Η αναφορά στην συμφωνία με τον Κίναν Έβανς.

Τα μεταγραφικά σενάρια, ενόψει της νέας σεζόν, έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους σε όλη την Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να είναι μια από τις ομάδες που εμπλέκονται πολύ ενεργά σε αυτά. Η ομάδα του Πειραιά άλλωστε έχει χτίσει το δικό της brand name στην αγορά και αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς top level παίκτες.

Την ίδια ώρα όμως η προσοχή όλων είναι στραμμένη στις υποχρεώσεις της Euroleague και πιο συγκεκριμένα στη σειρά με την Μπαρτσελόνα, η οποία αποτελεί και το τελευταίο βήμα πριν από το Final 4 στο Βερολίνο. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν βγαίνουν στην επιφάνεια και μεταγραφικά σενάρια που αναμειγνύουν παίκτες με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα με το μυαλό στην Μπαρτσελόνα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:19 - 18.04.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα με το μυαλό στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα το απόγευμα της Πέμπτης (17:15, ΕΡΤ3) για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League κι έχει σκοπό να διατηρηθεί «ζεστός» ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με την Μπαρτσελόνα για τα playoffs της EuroLeague.

Το τελευταίο έρχεται από την Ιταλία και πιο συγκεκριμένα από τον Αλεσάντρο Μάγκι. Ο Ιταλός ρεπόρτερ αναφέρει πως ο Ολυμπιακός περιμένει το... πράσινο φως για να φτάσει σε συμφωνία με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, για επιστροφή του ομογενή γκαρντ στην Ελλάδα. Ο Ντόρσεϊ έχει πρόταση στα χέρια του από την Φενέρμπαχτσε, ώστε να μείνει στην Τουρκία, όμως κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, δεδομένου του γεγονότος πως ο χαρισματικός σκόρερ έχει εκφράσει τάσεις φυγής από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Την ίδια ώρα, το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία με τον Κίναν Έβανς, που θα έχει διάρκεια δύο ετών. Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν με την Ζαλγκίρις, είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι και ήδη οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει την υπόθεσή του για το ερχόμενο καλοκαίρι, θέλοντας να ενισχύσουν την περιφερειακή γραμμή τους.

Είναι σαφές από τα ονόματα που βγαίνουν προς τα έξω και σχετίζονται με τον Ολυμπιακό, πως και την ερχόμενη σεζόν οι Πειραιώτες θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Euroleague, στοχεύοντας σταθερά σε κατάκτηση τίτλων εντός και εκτός συνόρων.