Επίσημο το «διαζύγιο» Παπαπέτρου - Παρτίζαν (pic)
i

© twitter

Επίσημο το «διαζύγιο» Παπαπέτρου - Παρτίζαν (pic)

Sportal newsroom 16:29 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 12.07.2023

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε «αντίο» στην Παρτίζαν, έπειτα από μία σεζόν στα ασπρόμαυρα και πλέον ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, για χάρη του Παναθηναϊκού.

Έπειτα από έναν χρόνο στο Βελιγράδι για λογαριασμό της Παρτίζαν, ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποχωρεί από τη σερβική πρωτεύουσα έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα της ABA Liga και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής φόργουορντ αναμένεται να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια και να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του τριφυλλιού υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν με την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ να είναι θέμα χρόνου. Στο πλαίσιο αυτό τόσο η ομάδα όσο και ο παίκτης είπαν «αντίο» ευχαριστώντας η μία πλευρά την άλλη. 

«Παρτίζαν, Γκρόμπαρι, θα είμαι πάντα ευγνώμων που ήμουν μέρος της οικογένειας της Παρτίζαν», ήταν το μήνυμα του Έλληνα φόργουορντ, που ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό.

Τη σεζόν 2022-2023, ο διεθνής φόργουορντ σε 25 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της ABA Liga μέτρησε 7,7 πόντους, 2,4 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ, 50% στα δίποντα και 45,3% στα τρίποντα συμβάλλοντας στην κατάκτηση του τίτλου έπειτα από μία δεκαετία υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.