Το απόλυτο σοκ στους Μπακς με Γιάννη και Λίλαρντ!

Λίλαρντ, Αντετοκούνμπο

i

@Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Το απόλυτο σοκ στους Μπακς με Γιάννη και Λίλαρντ!

Νίκος Καλαμπάκας 19:29 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 28.04.2024

Το game 4 των Μπακς με τους Πέισερς είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/4 και τα ελάφια που βρίσκονται στην Ιντιάνα θα έχουν δύσκολο έργο στην προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν, αφού εκτός από τον Γιάννη και απουσιάσει και ο Λίλαρντ.

Οι Μπακς θα αντιμετωπίσουν τους Πέισερς στην Ιντιάνα, στο 4ο παιχνίδι της σειράς των δύο ομάδων, ωστόσο η προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν τη σειρά δεν θα είναι τόσο εύκολη, αφού θα απουσιάσουν τόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όσο και ο Ντάμιαν Λίλαρντ.

Ο Greek Freak δεν έχει πατήσει ακόμα παρκέ στα playoffs και δεν θα το κάνει ούτε τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/4, αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη γάμπα και δεν είναι ακόμα έτοιμος για... δράση.

Ο Ντοκ Ρίβερς όμως έχει κι άλλο... πονοκέφαλο, αφού εκτός πλάνων είναι και ο Ντάμιαν Λίλαρντ. O Dame αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, γεγονός που έχει θορυβήσει τον οργανισμό, αφού το συγκεκριμένο σημείο είναι από τα χειρότερα που μπορεί να τραυματιστεί ένας αθλητής.

Έτσι το ιατρικό τιμ των «ελαφιών» αποφάσισε να μείνει εκτός αγώνα ο Λίλαρντ, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο των συμπαικτών του να ισοφαρίσουν τους Πέισερς ώστε να μην μπλέξουν σε αγώνα "do or die" σε τρεις μέρες.