Άντζελο Σίνα: Ο... Τζολάκης των μικρών του Ολυμπιακού και το «μαγικό» χαρτάκι που έλαβε πριν τη διαδικασία των πέναλτι! (vids)

Σίνα - Τζολάκης

i

© Intime

Άντζελο Σίνα: Ο... Τζολάκης των μικρών του Ολυμπιακού και το «μαγικό» χαρτάκι που έλαβε πριν τη διαδικασία των πέναλτι! (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:32 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 19.04.2024

Ο Άντζελο Σίνα «ντύθηκε» Τζολάκης και πρωταγωνίστησε στη διαδικασία των πέναλτι του ημιτελικού του UEFA Youth League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ναντ, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να κλείσουν τη θέση τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Άντζελο Σίνα ήταν καθοριστικός στον ημιτελικό του UEFA Youth League και χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό.

Η Κ19 των Πειραιωτών κοντραρίστηκε με τη Ναντ και για 90 λεπτά έμεινε «άσφαιρη» (0-0), με αποτέλεσμα το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης να κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, οι ερυθρόλευκοι αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι, ο νεαρός γκολκίπερ του Ολυμπιακού «ντύθηκε» Τζολάκης κι έτσι ήρθε αυτή η σπουδαία νίκη στη «ρώσικη ρουλέτα» (3-1).

Ο Άντζελο Σίνα μέτρησε μία απόκρουση στα πέναλτι, ενώ η ομάδα της Γαλλίας αστόχησε σε ακόμη δύο, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από την επέμβασή του, ο Αλβανός τερματοφύλακας έπεσε σωστά και στις υπόλοιπες δύο εκτελέσεις που δεν κατέληξαν στα δίχτυα. Ο ίδιος θέλησε με διάφορες κινήσεις α λα Νόιερ να... αποπροσανατολίσει τους αντιπάλους και το τελικό αποτέλεσμα τον δικαιώνει!

Λίγες ώρες νωρίτερα, πρωταγωνιστής σε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό ματς ήταν ακόμη ένας τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Ο λόγος γίνεται για τον Τζολάκη, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της ρεβάνς του προημιτελικού του Conference League κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα της Τουρκίας πήρε τη νίκη στα 120 λεπτά (1-0) κι έστειλε το ματς στη διαδικασία των πέναλτι (στο Φάληρο είχε ηττηθεί με 3-2). Στη «ρώσικη ρουλέτα», ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ έπιασε τα τρία, ενώ έπεσε στη σωστή πλευρά στα 4/5 πέναλτι της Φενέρ, με αποτέλεσμα να ηγηθεί της «ερυθρόλευκης» προσπάθειας και να στείλει τους Πειραιώτες στους «4» της διοργάνωσης.