Αυτό είναι το πανάκριβο ρολόι που φόρεσε ο Γκουαρντιόλα κόντρα στη Ρεάλ - Δε φαντάζεσαι πόσο κοστίζει

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images/Ideal Images

Αυτό είναι το πανάκριβο ρολόι που φόρεσε ο Γκουαρντιόλα κόντρα στη Ρεάλ - Δε φαντάζεσαι πόσο κοστίζει

Κώστας Τόπας 15:42 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 10.04.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίστηκε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης, φορώντας ένα ρολόι αξίας 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ένας από τους λίγους τυχερούς στον πλανήτη που μπορεί να φορέσει ένα ρολόι Richard Mille 27-01. Αυτό το κομμάτι είναι εξαιρετικά μοναδικό, καθώς πρόκειται για μια ειδική έκδοση που η μάρκα σχεδίασε για να τιμήσει τον Ραφαέλ Ναδάλ και μόνο 50 κομμάτια κατασκευάστηκαν παγκοσμίως. Η τιμή του είναι τόσο ξεχωριστή όσο και η εμφάνισή του. Αξίζει 1,3 εκατομμύρια ευρώ, άρα είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι κάτι προσιτό σε όλα το κοινό...

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι φόρεσε αυτόν τον εντυπωσιακό ρολόι κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα των προημιτελικών του Champions League κόντρα στην Ρεάλ, σε έναν αγώνα που έληξε ισόπαλος 3-3. Εκτός από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του, το πλούσιο αυτό αξεσουάρ του Καταλανού προπονητή είναι το ελαφρύτερο μηχανικό ρολόι στον κόσμο. Ήταν ένας από τους ξεκάθαρους στόχους των υπευθύνων της εταιρείας, που ιδρύθηκε από τον Γάλλο Richard Mille το 2001 .

Ο Χάαλαντ ήταν σκιά του καλού του εαυτού κόντρα στη Ρεάλ και γι' αυτό υπάρχει εξήγηση (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

15:19 - 10.04.2024

Ο Χάαλαντ ήταν σκιά του καλού του εαυτού κόντρα στη Ρεάλ και γι' αυτό υπάρχει εξήγηση (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν η «σκιά» του καλού εαυτού του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης κι αυτό οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στην σπουδαία δουλειά που έκανε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Ο Γάλλος επιχειρηματίας έχει κάνει την τεχνολογία και την καινοτομία ναυαρχίδα του και την έχει μεταφέρει στα εντυπωσιακά ρολόγια του. Μάλιστα, το βάρος που φόρεσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» είναι 18,83 γραμμάρια. Αυτό περιλαμβάνει το λουράκι. Απόλυτη ελαφρότητα για τους πιο επιλεκτικούς καρπούς. Υλικά όπως το τιτάνιο, το αλουμίνιο και το λίθιο βαθμού πέντε είναι στα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του Richard Mille 27-01 .

Το ρολόι κυκλοφόρησε για 800.000 ευρώ, αλλά με την πάροδο του χρόνου ανατίμησε να διπλασιάσει πρακτικά την αξία του. Το ότι οι βραβευμένοι επαγγελματίες του αθλητισμού, όπως ο Ράφαελ Ναδάλ και ο Πεπ Γκουαρντιόλα το φορούν στους καρπούς τους, κάνει αυτό το κομμάτι, ένα αριστούργημα της ωρολογοποιίας αιχμής, ακόμα πιο αποκλειστικό.