Ολυμπιακός: Βρήκε τον εκλεκτό του για την επίθεση!
i

© photo by Diogo Cardoso / Getty Images / Ideal Images

Ολυμπιακός: Βρήκε τον εκλεκτό του για την επίθεση!

Διονύσης Βερβελές 13:45 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 29.12.2023

Ο 26χρονος Ισπανός Φραν Ναβάρο που ανήκει στην Πόρτο, ο νούμερο ένα στόχος και για άμεσα μάλιστα…

Ο Ολυμπιακός όπως έχουμε επισημάνει, ψάχνεται για επιθετικό και μάλιστα για άμεση λύση. Αυτός, φέρεται να είναι ο Φραν Ναβάρο, που ανήκει στην Πόρτο. Ο Πέδρο Άλβες έχει στη λίστα του εδώ και καιρό τον φορ των Πορτογάλων, ειδικά από τη στιγμή που δεν παίρνει το χρόνο που θα ήθελε εκεί.

Γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου του 1998, ο Ισπανός επιθετικός αρέσει σε Άλβες και Καρβαλιάλ, καθώς έχει δείξει ότι μπορεί να αποτελέσει μια σίγουρη λύση, ειδικά με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Ο Ναβάρο ουσιαστικά «συστήθηκε» με την εικόνα του στη Ζιλ Βιθέντε. Με αυτή πέτυχε 37 γκολ σε 78 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να έρθει η μεταγραφή του στην Πόρτο. Μόνο που εκεί τα πράγματα είναι… ζόρικα, καθώς οι προτεραιότητες του Κονσεϊσάο είναι άλλες.

Με δέκα ματς και 277 λεπτά συμμετοχής, αλλά κι ένα γκολ, «ψάχνεται» και ο ίδιος. Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και είναι ο νούμερο ένα στόχος. Ο διεθνής με τις ελπίδες της Ισπανίας φορ, έχει χρηματιστηριακή αξία 10 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt. 

Ο Ολυμπιακός προφανώς και εξετάζει την απόκτησή του και με τη μορφή του δανεισμού, με τους Πειραιώτες μάλιστα, να θέλουν να ολοκληρώσουν άμεσα την περίπτωσή του. «Καίγονται» και για επιθετικό, αλλά και για αμυντικό, αυτοί είναι οι δύο άμεσοι στόχοι για την ενίσχυση της ομάδας του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Στον τόπο του Final Four ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει ένα στόχο: Να... αναδείξει την κακή άμυνα της Άλμπα
EUROLEAGUE

13:00 - 29.12.2023

Στον τόπο του Final Four ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει ένα στόχο: Να... αναδείξει την κακή άμυνα της Άλμπα

Ο Ολυμπιακός στην τελευταία ευρωπαϊκή πράξη του ημερολογιακού έτους 2023, θα βρεθεί στο Βερολίνο, στην πόλη του Final Four 2024, αλλά εστιάζει μόνο στην 17η αγωνιστική της EuroLeague και στον αντίπαλό του: Την Άλμπα Βερολίνου, που δεν τρομάζει, αλλά στην Mercendes-Benz Arena έχει νικήσει την Μπαρτσελόνα.

Προφανώς και την υπόθεση έχει αναλάβει ο Πέδρο Άλβες, ο νέος αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών και δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο το θέμα να τελειώσει και τυπικά…