O 17χρονος Έντρικ θέλει να παντρευτεί την 21χρονη σύντροφό του, αλλά η πεθερά του έχει άλλη άποψη: «Είναι πολύ μικροί...»

O 17χρονος Έντρικ θέλει να παντρευτεί την 21χρονη σύντροφό του, αλλά η πεθερά του έχει άλλη άποψη: «Είναι πολύ μικροί...»

Sportal newsroom 18:38 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 19.05.2024

Το νέο παιδί θαύμα της Βραζιλίας, Έντρικ κι η σύντροφός του Γκαμπριέλι Μιράντα θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αλλά η μητέρα της αγαπημένης του δεν είναι σύμφωνη με αυτό καθώς θεωρεί ότι είναι μικροί ακόμη για να παντρευτούν.

Ο Έντρικ έχει στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, αφού αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο 17χρονος άσος της Παλμέιρας έχει πουληθεί εδώ και καιρό στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία αναμένεται να ενταχθεί το προσεχές καλοκαίρι, έπειτα από εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Εκτός από τα βλέμματα όλου το κόσμου, το νέο παιδί θαύμα της Βραζιλίας βρήκε και τον τρόπο να κλέψει την καρδιά της καλλονής Γκαμπριέλι Μιράντα.

Ασταμάτητος Έντρικ: Το 17χρονο wonderkid σκόραρε ξανά για τρίτη φορά σε πέντε ημέρες και οδήγησε στον τελικό την Παλμέιρας (vid)
REST OF THE WORLD

11:15 - 29.03.2024

Ασταμάτητος Έντρικ: Το 17χρονο wonderkid σκόραρε ξανά για τρίτη φορά σε πέντε ημέρες και οδήγησε στον τελικό την Παλμέιρας (vid)

Ο «καυτός» 17χρονος Έντρικ, μετά τα γκολ που σημείωσε κόντρα σε Αγγλία και Ισπανία βρήκε δίχτυα για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι και οδήγησε την Παλμέιρας στον τελικό του πρωταθλήματος Παουλίστα στη Βραζιλία.

Οι δρόμοι του Έντρικ και της Γκαμπριέλι διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2023. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, τα μάτια του στράφηκαν προς μια όμορφη ξανθιά κοπέλα που περπατούσε εκεί κοντά. Αυτή δεν ήταν άλλη από τη νυν σύντροφό του. Αμέσως μετά, άρχισαν να βγαίνουν, αλλά αποφάσισαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή.

Στις 8 Δεκεμβρίου ο δεσμός τους έγινε και επίσημα γνωστός, μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram. H Γκάμπριελι μοιράστηκε φωτογραφίες με τον Έντρικ, τον οποίο συνεχάρη για τη νίκη του στα βραβεία «Bola de Prata», χαρακτηρίζοντάς τον αγάπη.

Ο Έντρικ αν και είναι μόλις 17 ετών κι η σύντροφός του 21 θέλει να την παντρευτεί όπως αποκάλυψε στο «Conversa com Bia». «Όπως είπα στον πατέρα μου και στη μητέρα μου, θέλω να γίνω νέος πατέρας, θέλω να δω τον γιο μου να μεγαλώνει, να κάνει οικογένεια, αλλά αυτή είναι που πρέπει να πει ναι ή όχι, σωστά;» , είπε ο Έντρικ και κοίταξε την Γκαμπριέλι. Το μοντέλο είπε: «Πιστεύω ότι είμαστε πολύ νέοι, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτό το βλέπουμε ακόμα» κι η μητέρα της συμφώνησε λέγοντας: «Νομίζω ότι είναι όπως είπε, είναι πολύ μικροί για να παντρευτούν».