Η αποθέωση του Σλούκα στα αποδυτήρια: «M@@@ μόνος του το πήρε!» (vid)

Η αποθέωση του Σλούκα στα αποδυτήρια: «M@@@ μόνος του το πήρε!» (vid)

Sportal newsroom 00:25 - 16.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:27 - 16.04.2024

Η είσοδος του αρχηγού του Παναθηναϊκού ήταν γεμάτη ενθουσιασμό και όταν ο Κώστας Σλούκας μπήκε στα αποδυτήρια των «πρασίνων» τότε ο ενθουσιασμός... εκτινάχθηκε!

Η αυλαία στον αγωνιστικό χώρο ουσιαστικά... έπεσε και μαζί της οριστικοποιήθηκε ο νικητής της αναμέτρηση όταν ο Κώστας Σλούκας ευστόχησε στο κρίσιμο τρίποντο 36'' πριν το φινάλε.

Ήταν η στιγμή που ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε το σκορ 75-71 (λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελικό 77-71) και λίγα λεπτά αργότερα, με το που εμφανίστηκε στα αποδυτήρια έγινε... χαμός. Οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον αποθεώσουν και εκείνος έδειχνε να απολαμβάνει τη στιγμή.

Αφού πρώτα χαιρέτησε περαστικούς και συνεργάτες στους διαδρόμους, άνοιξε την πόρτα και έπεσε στην αγκαλιά των συμπαικτών του. Ο Δημήτρης Μωραΐτης, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και ο Λευτέρης Μαντζούκας έκαναν σαν είχαν να τον δουν... χρόνια, ενώ ξοπίσω τους, το ίδιο ενθουσιασμένος με αυτούς ήταν και ο Ντίνος Μήτογλου.

Σλούκας: «Πάντα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό - Υπήρξαν αμφιλεγόμενα σφυρίγματα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:51 - 15.04.2024

Σλούκας: «Πάντα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό - Υπήρξαν αμφιλεγόμενα σφυρίγματα»

Ο Κώστας Σλούκας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό για τον τρίτο γύρο της Basket League τόνισε τη σημασία του αγώνα και σχολίασε κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

Ακολούθως, έκανε high five με όλους τους υπόλοιπους και οι περισσότεροι με φωνές παραδέχθηκαν πως «το πήρε μόνος του». Ο Χουάντσο Ερναντγκόμεθ, ο οποίος ήταν επίσης πρωταγωνιστής στην επιτυχία επί του Ολυμπιακού, ήταν εκεί επίσης για να συγχαρεί τον αρχηγό, το ίδιο και ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος ήταν τραυματίας και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.