Πόσο κοστίζει μια θέση δίπλα στον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς;
i

© Photo by Allen Berezovsky/Getty Images

Πόσο κοστίζει μια θέση δίπλα στον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς;

Sportal newsroom 18:17 - 27.01.2024

Αρκετές χιλιάδες δολάρια θα πρέπει να πληρώσει κάποιος αν θέλει να δει από πολύ κοντά τον ΛεΜπρον Τζέιμς και την παρέα του.

Ορδές διάσημων και celebrities δίνουν το «παρών» στους αγώνες των Λος Άντζελες Λέικερς. Οι «λιμνάνθρωποι» είναι από τις πιο δημοφιλείς ομάδες διαδοχικά στο NBA ενώ και το κοσμοπολίτικο Λος Άντζελες προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία σε όλους.

Όπως είναι φυσικό, αν κάποιος θέλει να δει από κοντά τον ΛεΜπρον Τζέιμς και την παρέα του θα πρέπει να πληρώσει αρκετές χιλιάδες δολάρια. Μία θέση δίπλα στους πάγκους κοστίζει γύρω στα 2.000 δολάρια ενώ υπάρχουν και θέλεις που κοστίζουν πολύ περισσότερο.

Τα εισιτήρια των Λος Άντζελες Λέικερς είναι τα πιο ακριβά. Αντίθετα, αυτά των Μέμφις Γκρίζλις είναι αρκετά πιο προσιτά και κοστολογούνται στα 500 δολάρια περίπου.

Η τιμή εκτινάσσεται όταν φτάνουν οι αγώνες των πλέι οφ. Εκεί, τα εισιτήρια κοντά στους πάγκο μπορεί να ξεπεράσουν και τα 100 χιλιάδες δολάρια.

Ο Ντόντσιτς θα ήθελε «να ήταν εδώ ο Κόμπι» για να τον δει να σκοράρει 73 πόντους (vids)
NBA

10:12 - 27.01.2024

Ο Ντόντσιτς θα ήθελε «να ήταν εδώ ο Κόμπι» για να τον δει να σκοράρει 73 πόντους (vids)

Η συγκυρία ήταν συγκινητική. Τη μέρα που σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ (πριν από 4 χρόνια) ο Λούκα Ντόντσιτς έβαλε 73 πόντους. Δηλαδή, οκτώ λιγότερους από το ρεκόρ καριέρας του αείμνηστου θρύλου των Λέικερς και ο Σλοβένος χάρηκε και λυπήθηκε μαζί!

Μέση τιμή εισιτηρίων για να δείτε τους Λος Άντζελες Λέικερς

Πάνω κερκίδα: 40-50 €

Μεσαία κερκίδα: 70-100 €

Χαμηλή κερκίδα 120-200 €

VIP: 250€-1.000€

Φυσικά, οι τιμές ενδέχεται να είναι διαφορετικές όταν οι Λέικερς αντιμετωπίζουν δημοφιλείς ομάδες όπως οι Σέλτικς, οι Ουόριορς και οι Μπουλς.