Ρεπό στον Ολυμπιακό

Πίτερς Μπαρτζώκας Κάνααν

i

© Intime

Ρεπό στον Ολυμπιακό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:04 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:46 - 02.09.2023

Στον Ολυμπιακό, μετά από μια γεμάτη εβδομάδα προπονήσεων, οι παίκτες απόλαυσαν το πρώτο τους ρεπό.

Ξεκούραση είχε το πρόγραμμα του Σαββάτου για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες, που από τις 28/8 είχαν βάλει σε πλήρη ισχύ τις μηχανές, το Σάββατο είχαν ξεκούραση, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δίνει στους παίκτες του το πρώτο τους ρεπό.

Μετά από πέντε ημέρες φουλ προπονήσεων, με βάρη και μπάσκετ, το Σάββατο οι παίκτες βρήκαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, ενώ την Κυριακή επιστρέφουν στο ΣΕΦ για να πιάσουν και πάλι δουλειά ενόψει της νέας σεζόν.

  • Πίτερς Μπαρτζώκας Κάνααν
  • Γιώργος Μπαρτζώκας

Οι διεθνείς παραμένουν στην άλλη άκρη του πλανήτη, έχοντας υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, κάτι που όμως δεν ισχύει πλέον για τον Μουστάφα Φαλ. Ο Γάλλος δεν έχει άλλες υποχρεώσεις με την Εθνική Γαλλίας και μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης, αναμένεται πίσω στην Ελλάδα, προκειμένου να πιάσει και εκείνος δουλειά με τον Ολυμπιακό.

Οι Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Ουόκαπ, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζακης και Νίκολα Μιλουτίνοφ από την άλλη συνεχίζουν να έχουν υποχρεώσεις και έτσι θα είναι για αρκετές ημέρες ακόμα στο απουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Θυμίζουμε πως στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα και των συνεργατών του βρίσκονται οι Νάιτζελ Oυίλιαμς - Γκος, Λουκ Σίκμα, Γιώργος Τανούλης, Τζόρτζ Πάππας, Άλεκ Πίτερς και Αϊζάια Κάνααν, μαζί με τους νεαρούς Παναγιώτη Τσάμη, Σωτήρη Οικονομόπουλο, Βενιαμίν Αμπόσι, Αναστάση Ροζακέα, Ευστράτιο Παπασταύρου και Στέφανο Σπάρταλη.

Εκτός παραμένει και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος δεν έχει αναρρώσει ακόμα από την επέμβαση που έκανε στο διάφραγμα, με τον Αμερικανό να επιστρέφει στη δράση μέσα στις επόμενες ημέρες. 

22:19 - 14.07.2023

Η μεγάλη συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Ο Ντόρσεϊ είναι παικταράς, αλλά στην Εθνική θα διάλεγα εμένα»

Ο Τόμας Ουόκαπ παραχώρησε τεράστια συνέντευξη στο Sportal, με τον... Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού να μιλάει για τους Πειραιώτες, την Εθνική, τον κόσμο, την Euroleague και πολλά - πολλά ακόμα!