Όσκαρ Γκαρθία για τον θάνατο της κόρης του: «Γιατί δεν το έπαθα εγώ;»

Όσκαρ Γκαρθία

i

Όσκαρ Γκαρθία/ ©Intime

Όσκαρ Γκαρθία για τον θάνατο της κόρης του: «Γιατί δεν το έπαθα εγώ;»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:49 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 28.02.2023

O Όσκαρ Γκαρθία παραχώρησε νέα συνέντευξη και συγκλόνισε για ακόμη μία φορά αναφερόμενος στο θάνατο της κόρης του.

Ανατριχίλα προκαλεί για ακόμη μια φορά ο Όσκαρ Γκαρθία μιλώντας για τον θάνατο της κόρης του. Η 21χρονη Μαρίνα έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο έχοντας δώσει γενναία μάχη, καθώς έπασχε από μακρά ασθένεια και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού συγκλονίζει αναφερόμενος στην απώλεια της. 

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε συγκεκριμένα στην Radio Catalunya: «Αναρωτιόμουν για ποιο λόγο δεν συνέβη σε μένα. Εκείνη είχε όλη τη ζωή μπροστά της», είπε αρχικά ο Όσκαρ Γκαρθία και πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να το αποδεχθούμε. Δεν υπάρχει άλλο φάρμακο. Ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα, διότι είναι κάτι αφύσικο στη ροή της ζωής, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά διότι μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις. Πρέπει να μείνουμε δυνατοί για τις άλλες δύο κόρες μας. Οι ενήλικες πολλές φορές βρίσκουμε δυνάμεις που τα παιδιά δεν μπορούν να φανταστούν».

O Όσκαρ Γκαρθία είχε δηλώσει το παρελθόν την The Athletic μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την οικογένειά του και ενώ περιέγραψε πως έμαθε για την ασθένεια της κόρης του. «Ήμουν στο σπίτι και μου τηλεφώνησε η οικογένειά μου. Μου εξήγησαν αυτό το προσωπικό θέμα και άρχισα να μην αισθάνομαι τόσο καλά. Ήταν το θέμα με την κόρη μου, αλλά δεν ξέραμε τι της συνέβαινε. Ήταν μετά από μερικές εβδομάδες που βρήκαν το πρόβλημα (διαγνώστηκε ως όγκος στον εγκέφαλο). Τηλεφώνησα στον βοηθό μου, ο οποίος ήρθε στο σπίτι μου με την σύζυγό του, και είδαν ότι δεν ήμουν πολύ καλά και κάλεσαν ασθενοφόρο για να με πάει στο νοσοκομείο».