Ιδανική πρεμιέρα για τον Εθνικό, 15-13 τη Φερεντσβάρος
i

© Intime

Ιδανική πρεμιέρα για τον Εθνικό, 15-13 τη Φερεντσβάρος

Ο Εθνικός επιβλήθηκε με 15-13 της Φερεντσβάρος στην πρεμιέρα του Champions League πόλο γυναικών.

Τεράστια νίκη πήρε ο Εθνικός στην πρεμιέρα του Champions League πόλο γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 15-13 της Φερεντσβάρος στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης.

Ο Εθνικός έκανε μία σπουδαία ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει με 5-2 στο πρώτο οκτάλεπτο. Η ομάδα του Πειραιά αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσα (7-7) στο φινάλε της δεύτερης περιόδου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η ομάδα της Ουγγαρίας ξέφυγε 9-7 αλλά και πάλι ο Εθνικός έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα. Η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου έκανε σερί 4-0, προηγήθηκε με 11-9 και έδειχνε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του ματς.

Ακόμα και όταν η Φερεντσβάρος ισοφάρισε 11-11, τα κορίτσια του Εθνικού, σημείωσαν τρία γκολ και έκαναν το 14-11. Η ουγγρική ομάδα σε μια τελευταία προσπάθεια μείωσε στο γκολ (14-13, 01:45 από το τέλος ενώ το 14-12 σημείωσε η τερματοφύλακα Κις που βρέθηκε στην επίθεση). αλλά η Κατσιμπρή στα 17 δευτερόλεπτα από το τέλος τους έκοψε τα όνειρα μαχαίρι και χάρισε μια μεγάλη νίκη στην ομάδα της.

Το ντέρμπι που μας έκανε σοφότερους: Τα 6 συμπεράσματα από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ
EUROLEAGUE

15:30 - 07.10.2023

Το ντέρμπι που μας έκανε σοφότερους: Τα 6 συμπεράσματα από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Οι άρτιοι υπολογισμοί του Ουόκαπ, η σταθερά του Μιλουτίνοφ, μαζί με τις επιδόσεις του Πίτερς κάνουν τον Ολυμπιακό να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός, προσπαθεί να βρει τη λύση μιας εξίσωσης με αρκετούς αγνώστους και η «μονομαχία» των δύο αν και μόλις έχει ξεκινήσει, αλλά θα συνεχιστεί μέχρι... τελικής πτώσης.

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLD FORCE – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (ΟΥΓΓΑΡΙΑ) 15-13

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 5-2, 4-3, 4-3

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLD FORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2, Κατσιμπρή 3, Κλαψιανού 1, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου 5, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 1, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου 1, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 2, Λυδία Μαυρωτά.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Γκιόργκι Γκέρεντας): Κις 1, Μπόντσα, Μάτε 3, Γκουρισάτι 1, Πότσε 1, Φάρκας 1, Φελκάι, Λεϊμέτερ 3, Κούνα, Βάλι 3, Τοτ, Σάμπο, Νέσμελι.

Διαιτητές: Μπλάσκοβιτς (Κροατία), Σιλντάν (Ισραήλ)