Αποθέωσε Τσιτσιπά ο Τζόκοβιτς: «Εχει βελτιωθεί πάρα πολύ αυτά τα χρόνια, έχει... ενδιαφέρον μαλλί» (vid)
i

Στέφανος Τσιτσιπάς & Νόβακ Τζόκοβιτς/©Intime

Αποθέωσε Τσιτσιπά ο Τζόκοβιτς: «Εχει βελτιωθεί πάρα πολύ αυτά τα χρόνια, έχει... ενδιαφέρον μαλλί» (vid)

Sportal newsroom 14:06 - 27.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 27.01.2023

Μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Australian Open, ο Νόβακ Τζόκοβιτς κλήθηκε να μιλήσει για τον Στέφανο Τσιτσιπά, τονίζοντας την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του Έλληνα τενίστα αλλά και το... ενδιαφέρον μαλλί του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντεπεξήλθε στην πίεση του Καρέν Χατσάνοφ, επικράτησε με 6-7(2), 4-6, 7-6(6), 3-6 και προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open, τον δεύτερο grand slam της καριέρας του! Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος νίκησε τον Τόμι Πολ.

Μετά το τέλος του δικού του αγώνα, ο «Νόλε» μίλησε για την πρόκριση, την κακή κατάσταση που είχε στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά και στον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο κι αποθέωσε.

«Είχαμε παίξει μαζί και στον τελικό του Ρολάντ Γκαρός το 2021. Ήμουν πίσω με 2-0 και για πρώτη φορά κατάφερα να επιστρέψω σε τελικό Grand Slam. Ήταν μία έντονη, συναισθηματική, πνευματική μάχη. Πάντα έτσι είναι με τον Στέφανο, τον σέβομαι πάρα πολύ. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ αυτά τα χρόνια. Θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες παίκτες, τόσο στο court όσο και έξω από αυτό, με τα ενδιαφέροντά του, το στιλ του μαλλιού του και όλα αυτά. Αλλά προέχει η δουλειά για εμάς την Κυριακή, ας νικήσει ο καλύτερος», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά για να μιλήσει στη συνέχεια για τον αγώνα με τον Τόμι Πολ.

«Η στήριξη του κόσμου σημαίνει τα πάντα για εμένα, ειδικά σε αυτή τη φάση της καριέρας μου. Δουλέψαμε πάρα πολύ στην offseason για να καταφέρω να βρεθώ σε καλή κατάσταση. Ένιωθα πολύ βαριά τα πόδια μου στο πρώτο σετ, ήμουν τυχερός που άντεξα σε αυτό το σημείο του αγώνα, όμως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος που πέρασα σε έναν ακόμα τελικό».