Αυτή είναι η πανέμορφη σύντροφος του Φερστάπεν - Η κίνησή της μετά την εγκατάλειψή του στην Αυστραλία

Αυτή είναι η πανέμορφη σύντροφος του Φερστάπεν - Η κίνησή της μετά την εγκατάλειψή του στην Αυστραλία

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:05 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 28.03.2024

Η σύντροφος του Μαξ Φερστάπεν, Κέλλυ Πικέ ταξίδεψε στην Αυστραλία μαζί με την κόρη της προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του Ολλανδού πιλότου της Red Bull.

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε στον κόσμο της Formula 1 η εγκατάλειψη του Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix Αυστραλίας.

Ο Ολλανδός οδηγός του Grand Prix Αυστραλίας εγκατέλειψε μόλις στον 3ο γύρο, καθώς το μονοθέσιό του άρχισε να βγάζει καπνούς από τον πίσω δεξί τροχό.

Είναι η πρώτη εγκατάλειψη για τον Φερστάπεν μετά από 43 συνεχείς τερματισμούς και την Αυστραλία το 2022! Μετά από εννέα σερί νίκες ο Ολλανδός πιλότος δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης, αλλά αντί αυτού βίωσε την απογοήτευση της εγκατάλειψης.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ο Φερστάπεν δεν ήταν μόνος, αλλά είχε δίπλα του τη σύντροφό του. Η Κέλλυ Πικέ ταξίδεψε μαζί με την κόρη της στη Μελβούρνη για να δει από κοντά τον αγώνα του αγαπημένου της.

Η Κέλλυ έχει μία κόρη από την προηγούμενη σχέση της, είναι η μαμά της μικρής Πηνελόπης που γεννήθηκε το 2019 κι έχει άριστες σχέσης με τον Ολλανδό πιλότο της Red Bull. Η σύντροφος του Φερστάπεν ανήρτησε μία σειρά φωτογραφιών, από το ταξίδι στην Αυστραλία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, από τις οποίες δεν λείπει ο αγαπημένος της.

Ποια είναι η Κέλλυ Πικέ

Η Κέλλυ Πικέ είναι γεννημένη στη Γερμανία κι είναι η κόρη του τρεις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, Νέλσον Πικέ. Είναι σε σχέση με τον Μαξ Φερστάπεν από το 2020, την οποία το ζευγάρι ανακοίνωσε δημόσια την 1η Ιανουαρίου του 2021 αναρτώντας μία φωτογραφία στο Instagram με λεζάντα: «Ας κάνουμε το 2021 μια χρονιά που θα θυμόμαστε με πολλούς τρόπους. Σας εύχομαι σε όλους επιτυχία, αγάπη και ευτυχία, όπως βρήκα εγώ τη δική μου».

Η Κέλλυ αφού πέρασε μέρος της παιδικής της ηλικίας στη Νότια Γαλλία, μετακόμισε στη Βραζιλία μόλις στα 12 της, ενώ μετά από μία γρήγορη στάση της στην Αγγλία πήγε για σπουδές στο Marymount Manhattan College της Νέας Υόρκης.

Φερστάπεν: «Κάποια στιγμή το σερί νικών θα τελείωνε, ήταν σαν να οδηγούσα με χειρόφρενο»
FORMULA 1

15:07 - 24.03.2024

Φερστάπεν: «Κάποια στιγμή το σερί νικών θα τελείωνε, ήταν σαν να οδηγούσα με χειρόφρενο»

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν φάνηκε απογοητευμένος μετά την εγκατάλειψή του στο GP της Αυστραλίας, με πρόβλημα στα φρένα της Red Bull, τονίζοντας πως κάποια στιγμή το σερί νικών θα τελείωνε.

Η 35χρονη (7/12/1988) που μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Πορτογαλικά ξεκίνησε στο χώρο της μόδας ως ασκούμενη και στη συνέχεια ως βοηθός στυλίστα για τη Vogue της Λατινικής Αμερικής. Το 2014 άρχισε να διαχειρίζεται τα social media της Formula E και επίσης ξεκίνησε ένα blog στον επίσημο ιστότοπο της εν λόγω κατηγορίας. Πλέον εργάζεται αποκλειστικά ως μοντέλο και έχει συνεργαστεί με πολλές διάσημες εταιρίες.