Το promo της Φενέρμπαχτσε ενόψει Ολυμπιακού έχει πλάνα από «OPAP Arena» (vid)

Φενέρμπαχτσε

i

PrtScr

Το promo της Φενέρμπαχτσε ενόψει Ολυμπιακού έχει πλάνα από «OPAP Arena» (vid)

Κώστας Τόπας 14:10 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 18.04.2024

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (18/04, 22:00), η Φενέρμπαχτσε δημοσίευσε ένα promo βίντεο στα social media, παρουσιάζοντας διάφορα πλάνα από την πορεία έως τώρα στην Ευρώπη αλλά και μερικές εικόνες από την «OPAP Arena», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει την πίστη της πως θα καταφέρει να βρεθεί στον τελικό του Conference League.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία την Πέμπτη (18/04, 22:00), με στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Conference League. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ψάχνουν το «διπλό» - η και την ισοπαλία - μετά το 3-2 στο πρώτο ματς, ώστε να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Για το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης, ορίστηκε ο γνώριμος Γερμανός Τομπίας Στίλερ, ο οποίος πρόσφατα διεύθυνε το ντέρμπι ΑΕΚΠΑΟΚ (2-2), που οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες (2-2). Ο

Με πίστη κόντρα στη Φενέρ ο Ολυμπιακός για να γράψει (ξανά) ιστορία στην Πόλη
CONFERENCE LEAGUE

08:58 - 18.04.2024

Με πίστη κόντρα στη Φενέρ ο Ολυμπιακός για να γράψει (ξανά) ιστορία στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» το βράδυ της Πέμπτης (18/4, 22:00) στη ρεβάνς του υπέρ του 3-2 στο Φάληρο και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Είναι 2 διαφορετικά παιχνίδια. Έχουμε έρθει σίγουρα με σκοπό τη νίκη και την πρόκριση. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε αλλά δεν θα είναι εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε τις καλές στιγμές στο πρώτο παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα.

Από την πλευρά της, η Φενέρμπαχτσε είναι από τις ομάδες που είναι ο κόσμος της είναι ένα από τα μεγάλα της αβαντάζ. Διανύει μία ικανοποιητική πορεία στο Τουρκικό πρωτάθλημα και το ίδιο θέλει να κάνει και στην Ευρώπη, γι’ αυτό και οι φίλαθλοι της ετοιμάζουν να γεμίσουν το γήπεδο, στους οποίους μάλιστα, έκανε ξεχωριστό κάλεσμα και ο Τζέκο για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», η τουρκική ομάδα δημοσίευσε ένα promo, παρουσιάζοντας διάφορα πλάνα από την πορεία των «καναρινιών» έως τώρα στην Ευρώπη. Επιπλέον, στην αρχή του βίντεο, η Φενέρμπαχτσε έδειξε και μερικές εικόνες από την «OPAP Arena», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει την πίστη της πως θα καταφέρει να βρεθεί στον τελικό του Conference League.