Το σκέφτεται για τερματοφύλακα ο Μεντιλίμπαρ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Το σκέφτεται για τερματοφύλακα ο Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 20:28 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 27.03.2024

Το δίλημμα Τζολάκης ή Πασχαλάκης για τη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή είναι υπαρκτό…

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να περιμένει τους δύο διεθνείς πορτιέρο του. Ο Κωνσταντής Τζολάκης που έπαιξε με τις Ελπίδες και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που ήταν στη Γεωργία για τον αγώνα μπαράζ, που δεν είχε και καλή εξέλιξη, με τον αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Τζολάκης έπαιξε στο τελευταίο ματς των Πειραιωτών, στο 1-6 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην “TSC Arena” της Μπάτσκα Τόπολα. Πήγε καλά, έγραψε ιστορία σε ένα ξεχωριστό βράδυ και έμεινε η καλή αύρα. Ο Μεντιλίμπαρ έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του, καθώς μπορεί να μην είχε πολλή δουλειά με αποκρούσεις, αλλά το 0-3 είναι… μισό γκολ δικό του. Κι αυτό, το αποτύπωσε και στον Παναγιώτη Αγριογιάννη ο Μεντιλίμπαρ, την ώρα μάλιστα των πανηγυρισμών!

Ο Πασχαλάκης θυμίζουμε πως είχε μείνει εκτός του αγώνα με την Μακάμπι, λόγω ενοχλήσεων που είχε στον ώμο. Προτιμήθηκε έτσι να παίξει ο Τζολάκης και τώρα, έρχεται η ώρα της απόφασης από τον Βάσκο τεχνικό. Θα στηρίξει την επιλογή του στη Σερβία ή θα προτιμήσει έναν πιο έμπειρο τερματοφύλακα, όπως ο Πασχαλάκης. Όλα δείχνουν ανοιχτά. Γιατί και η τελευταία γεύση που έμεινε με τον Πασχαλάκη, ήταν δύο ήττες στο Καραϊσκάκη και μάλιστα βαριές. Το 1-4 από την Μακάμπι και το 1-3 από τον Παναθηναϊκό. Όχι ότι ήταν ευθύνη του, αλλά δεν μπόρεσε να έχει και καλύτερες αντιδράσεις.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του προέδρου της Φενέρμπαχτσε – Οι τρεις επιλογές πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό
CONFERENCE LEAGUE

18:58 - 27.03.2024

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του προέδρου της Φενέρμπαχτσε – Οι τρεις επιλογές πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε Αλί Κοτς υποστήριξε ότι μίλησε με τον προπονητή στο 60ό λεπτό του αγώνα με την Τράμζπονσπορ και του είπε ότι μπορεί ν’ αποσύρει την ομάδα. Στις 2 Απριλίου πριν τη μάχη με τον Ολυμπιακό η τελική απόφαση του τουρκικού συλλόγου.

Ο Τζολάκης πάντως, αύρα από τη Νέα Φιλαδέλφεια και ματς κόντρα στην ΑΕΚ έχει. Κάποτε στο Πανθεσσαλικό, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, παίζοντας βασικός. Για τον ίδιο θεσμό, γνώρισε την ήττα με 3-0 στην “OPAP Arena”, σε ένα ματς που ήταν… μαγική εικόνα. Έχει χρόνο πάντως ο Μεντιλίμπαρ να αποφασίσει πως θα πορευθεί στην αναμέτρηση της Κυριακής, αλλά το δίλημμα δεν είναι και απλό. Κάθε άλλο…