Ο απίστευτος λόγος που οι Νάγκετς έκαναν προθέρμανση με παντόφλες! (vids)
i

© photo by AAron Ontiveroz / Getty Images / Ideal Images

Ο απίστευτος λόγος που οι Νάγκετς έκαναν προθέρμανση με παντόφλες! (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:51 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 28.04.2024

Ένα παράδοξο συμβάν εξελίχθηκε στην Crypto Arena του Λ.Α. όπου οι Ντένβερ Νάγκετς εμφανίστηκαν στην πρώτη προθέρμανση φορώντας παντόφλες...

Από την αρχή φάνηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τους Ντένβερ Νάγκετς. Πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι άρχισαν τα προβλήματα.

Οι πρωταθλητές εμφανίστηκαν για το πρώτο ζέσταμα στην Crypto Arena του Λος Άντζελες, για το Game 4 κόντρα στους Λέικερς και δεν φορούσαν τα παπούτσια τους. Ήταν με παντόφλες και άσπρες κάλτσες σαν Γερμανοί τουρίστες σε καλοκαιρινές διακοπές.

Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι είδους πρωτοβουλία ήταν αυτή. Αν αφορούσε κάποιο γούρι ή τέλος πάντων... κάτι! Τελικά η απάντηση ήταν πιο απλή και είχε να κάνει με την αργοπορία του λεωφορείου που κουβαλούσε τα περιφερειακά των πρωταθλητών (ρούχα, παπούτσια και τα λοιπά). Και επειδή κάποιοι βαρέθηκαν να περιμένουν, αποφάσισαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για μερικά σουτ. Παρά το γεγονός ότι δεν είχαν στη διάθεσή τους τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ ήταν ο πρώτος που το... τόλμησε και τον ακολούθησαν κι άλλοι. Όχι όλοι οι συμπαίκτες του, αλλά αρκετοί για να δημιουργηθεί το παράδοξο στιγμιότυπο.

Πάντως, ακόμα κι όταν ήρθαν τα παπούτσια τους και τα φόρεσαν για να αγωνιστούν στην αναμέτρηση, τα προβλήματα δεν λύθηκαν. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν καταπληκτικός, ο Άντονι Ντέιβις επίσης και οι Λέικερς επικράτησαν. Βέβαια, οι Νάγκετς είναι αυτοί που ελέγχουν την σειρά, καθώς προηγούνται με 3-1 νίκες και πλέον επιστρέφουν στο Ντένβεν με σκοπό να ολοκληρώσουν άμεσα την πρόκρισή τους στον δεύτερο γύρο.