«Η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρθηκε για τον Έβανς, αλλά εκείνος προτίμησε τον Ολυμπιακό με λιγότερα χρήματα»

Κίναν Έβανς

«Η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρθηκε για τον Έβανς, αλλά εκείνος προτίμησε τον Ολυμπιακό με λιγότερα χρήματα»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:12 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 18.04.2024

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου ο Κίναν Έβανς βρέθηκε στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ είπε το «ναι» στον Ολυμπιακό και μάλιστα με λιγότερα χρήματα από αυτά που του πρόσφερε ο τουρκικός σύλλογος.

Μπορεί η πορεία της Ζαλγκίρις Κάουνας για τη σεζόν 2023/24 της EuroLeague να ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη (11/4) με την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι να μην κατάφερε να «λάμψει» στη EuroLeague, αλλά αρκετοί παίκτες της έκαναν «θόρυβο». Ένας από αυτούς είναι ο Κίναν Έβανς. Ο Αμερικανός γκαρντ στη δεύτερη χρονιά του στους Λιθουανούς πραγματοποίησε την καλύτερη του σεζόν στην Ευρώπη με αποτέλεσμα τούτη τη στιγμή να αποτελεί ένα από τα πιο «hot» ονόματα, της ελεύθερης μάλιστα αγοράς.

Ο Κίναν Έβανς σύμφωνα με τους Λιθουανούς απέρριψε την πρόταση της Ζαλγκίρις για ανανέωση του συμβολαίου του μιας και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το Κάουνας. Ο 27χρονος γκαρντ, βάσει των δημοσιευμάτων που κυκλοφορούν καθημερινά αναμένεται να μετακομίσει στην Ελλάδα το προσεχές καλοκαίρι για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ανάβει «φωτιές» δημοσίευμα στην Ιταλία για Ολυμπιακό και Ντόρσεϊ
EUROLEAGUE

11:11 - 18.04.2024

Ανάβει «φωτιές» δημοσίευμα στην Ιταλία για Ολυμπιακό και Ντόρσεϊ

Την ώρα που η σεζόν βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της, ένα δημοσίευμα από την Ιταλία έρχεται για να βάλει... φωτιά, εμπλέκοντας τον Ολυμπιακό και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Η αναφορά στην συμφωνία με τον Κίναν Έβανς.

Τις φήμες περί μεταγραφής του Κίναν Έβανς στους Πειραιώτες ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου. Ο Τούρκος ρεπόρτερ, ο οποίος αριθμεί πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Twitter και ειδικεύεται στα θέματα της Φενέρμπαχτσε ανέφερε στην διαδικτυακή εκπομπή «Sport Digitale» το βράδυ της Τετάρτης (17/4) ότι Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Κίναν Έβανς, αλλά εκείνος προτίμησε τον Ολυμπιακό και μάλιστα με λιγότερα χρήματα από αυτά που του προσέφερε ο τουρκικός σύλλογος. Θυμίζουμε ότι ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου τον περασμένο Δεκέμβρη είχε αποκαλύψει με ποστ στο Twitter τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ.

Σε 34 αγώνες της φετινής EuroLeague (πενταδάτος σε όλους), ο Έβανς είχε 17.3 πόντους (53% στο δίποντο, 44% στο τρίποντο, 90% στις βολές), 2.8 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 18.3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27:23.